terug naar MIJN AUTISME

naar totaal overzicht:         aspie-logisch              chrono-logisch                      thema-logisch

naar deel overzicht         aspie 1 - 100            chrono 35 t/m 39 jaar         thema werk

 

20-04-2016

andere kamer

 

59 F 1985

 

Toen Jack chef werd van onze afdeling, zei hij tegen mij dat hij vond dat ik beter naar een andere kamer zou kunnen verkassen. Ik zat te ver weg van de andere medewerkers van de groep waartoe ik volgens hem hoorde. Ik zat namelijk in een kamer met 2 collega's die zich met totaal andere aerodynamische onderwerpen bezig hielden dan ik.

 

Door die verhuizing kreeg ik wat meer contact met de mensen waar ik mee in de te formeren groep zou komen: Stabiliteit & besturing. Zelf merkte ik nauwelijks verandering, maar ik denk nu, achteraf, dat ik door dat contact meer in de groep werd geaccepteerd. Waarschijnlijk omdat ze meer gingen begrijpen wat voor werk ik deed. De werkzaamheden veranderden voor mij naar zaken die dichter bij mijn opleidingsrichting lagen. In de oude kamer had ik eigenlijk wat werk betreft, met niemand direct contact; ik was eigenlijk een solist geworden.

 

Vanaf dat moment begon ik me meer en meer te specialiseren tot beheerder van de databases voor de gegevens en de aerodynamische modellen voor de simulatoren van de Fokker vliegtuigen.

 

 

Voor mijzelf lijkt dit een keerpunt te zijn geweest in mijn carrière bij Fokker, waar ik nu nog zeer blij van wordt.