terug naar MIJN AUTISME

naar totaal overzicht:      aspie-logisch                     chrono-logisch                          thema-logisch

naar deel overzicht     aspie 401 - 500    chrono 71 jaar     thema diversen

 

30-03-2018

een zwarte droom, deel 1

 

493 D 2017

 

Ik werd wakker met een prikkelend gevoel in mijn arm. Ik kon me ook wat moeilijk bewegen, want ik lag op mijn rechterarm. Na enige moeite lukt het mij om het licht aan te doen met mijn linkerarm. Toen ik rechtop was gaan zitten, keek ik naar mijn arm en zag tot mijn verbazing dat er allemaal zwarte vlekken op zaten.

Ik heb toen alarm gemaakt en verzorgings-personeel, dat binnenkwam, heeft meteen transport naar het ziekenhuis geregeld.

Daar komen aangekomen, hoorde ik uit wat gesprekken dat men vreesde dat ik mijn arm had afgekneld en dat de zwarte vlekken kwamen doordat mijn bloed al in mijn arm afgestorven was. Dat kon vergiftiging veroorzaken: er werd zelfs gesproken over de arm amputeren. Daarna raakte ik mijn bewustzijn kwijt.

 

.…. Toen ik wakker werd zag ik wat fel licht en merk ik dat ik in een ziekenhuis bed lag. Ik kon mijn arm vrij bewegen maar het voelde vreemd. Toen ik naar mijn arm keek zag ik dat die weg was, geamputeerd dus.

Maar ik begon te begrijpen wat er gebeurd was :Mijn arm was weg en daar was niks meer aan te doen. Ik zakte weer weg.

 

Toen ik weer wakker werd was het licht aan. Vreemd genoeg ontdekte ik dat ik thuis in bed lag, en nog vreemder: ik wist dat ik zelf het licht had aangedaan met mijn rechterhand (waarvan ik dacht dat hij weg was) . Toen ik rechtop zat en naar mijn rechterarm keek, was er niks vreemds te zien aan mijn arm ook alles voelde normaal aan: alles was dus slechts een droom geweest, een zwarte droom.

Ik heb toen nog wel zeker een uur zitten bijkomen van de schrik.


deel 2 = toelichting, volgt nog.